Onze diensten

FIT analyse

Wij helpen u graag verder.

Wie zich fit voelt, heeft meer energie, zit lekkerder in zijn vel en kan beter presteren. Dat komt doordat vitaliteit meer is dan alleen gezondheid. De FIT analyse  geeft medewerkers en organisaties inzichten in de fysieke en mentale gezondheid. Met diverse grote, maar vooral kleine aanpassingen, kunnen medewerkers zich veerkrachtiger voelen. Een absolute win-win voor zowel de medewerker als voor u de werkgever!

Uw organisatie duurzaam inzetbaar

Het cholesterolgehalte of BMI van een medewerker is een goede graadmeter voor de gezondheid van een medewerker, maar niet bepalend of iemand wel of niet vitaal is. De FIT analyse brengt de (on)bewuste vitaliteit van uw medewerker en organisatie in kaart. Tijdens deze analyse van 10 á 15 minuten per medewerker worden er vragen gesteld over de lichamelijke en geestelijke gezondheid. Vragen als ‘hoe sta je momenteel in het leven?’, je gemoedstoestand en relativeringsvermogen komen aan bod.

Na de analyse ontvangt iedere medewerker een persoonlijke uitslag met daarin inzicht in zijn of haar vitaliteit en daarbij bijpassende veranderingen die hij of zij kan doorvoeren om nóg vitaler te worden. Als werkgever ontvangt u een organisatie breed rapport met informatie over hoe u uw medewerker duurzaam inzetbaar kunt houden.

Bekijk ook de andere diensten

PSYCHISCHE INTERVENTIES
FIT ANALYSE
VITALITEITSKERMIS
WERKPLEKONDERZOEK
DUURZAAM INZETBAARHEIDSONDERZOEK
LOOPBAANBEGELEIDING

“Uw organisatie duurzaam inzetbaar, voor nu en voor later”