Onze diensten

FIT-analyse

Wij helpen je graag verder.

Vitaliteit is meer dan alleen gezondheid. Wie zich fit voelt, heeft meer energie, zit beter in z’n vel en kan beter presteren. De FIT-analyse geeft medewerkers en organisaties verrassende inzichten in fysieke en mentale gezondheid. Soms zorgen enkele kleine aanpassingen op de werkvloer al voor beduidend meer veerkracht in een team. Een win-win voor de medewerkers en voor jou, de werkgever.

Jouw organisatie: duurzaam tewerkstellen

Goed cholesterolwaarden of een gezond BMI bepalen niet of en hoe vitaal iemand is. De FIT-analyse brengt de (on)bewuste vitaliteit van medewerkers en organisatie in kaart.

Hoe werkt het?

Gedurende een kwartier krijgt elke medewerker vragen over zijn lichamelijke en geestelijke gezondheid. Er wordt ook gepeild naar de algemene gemoedstoestand en het relativeringsvermogen.

Iedereen die deelnam aan de FIT-analyse krijgt een persoonlijke uitslag met daarin inzichten en suggesties om (nóg) vitaler in het leven te staan.

De werkgever ontvangt op zijn beurt uitgebreide informatie over hoe hij zijn team en medewerkers duurzaam tewerkgesteld maakt en houdt.

Bekijk ook de andere diensten

PSYCHISCHE INTERVENTIES
FIT ANALYSE
VITALITEITSKERMIS
WERKPLEKONDERZOEK
DUURZAAM INZETBAARHEIDSONDERZOEK
LOOPBAANBEGELEIDING

“Jouw organisatie duurzaam tewerkstellen, voor nu en voor later”