Onze diensten

Loopbaanbegeleiding

Wij helpen u graag verder.

Iedereen heeft talenten die we graag optimaal benutten. En hoe fijn is het wanneer medewerkers de talenten kunnen benutten binnen het werk. paraDIGMA groep gaat samen met uw medewerkers aan de slag om hun loopbaanwensen en ambities te achterhalen. Middels gesprekken en assessments kan de medewerker duurzaam ingezet worden, op het juiste spoor worden gezeten vol vertrouwen richting de toekomst kijken.

Wanneer wordt het werk dan een loopbaan? Dat begint met zelfinzicht. We brengen samen met de medewerker in kaart waar zijn of haar mogelijkheden en ambities liggen. Ook kijken we naar de huidige werksituaties en waar de mogelijkheden liggen om die ambities te realiseren. Dit kan binnen de huidige of wellicht een andere functie, in dezelfde of andere organisatie.

Intensiever hoog-rendement-aanpak

De loopbaanbegeleiding van paraDIGMA groep is een intensieve hoog-rendement-aanpak, gebaseerd op wekelijkse of tweewekelijkse coachingsgesprekken. Met concrete, praktische en persoonlijke vragen en opdrachten krijgt uw medewerker zich op zichzelf en zijn of haar functioneren. Wanneer u tijdig loopbaanbegeleiding inschakelt, zorgt u ervoor dat de medewerker mogelijkheden, ambities en werk op elkaar afstemmen.

Bekijk ook de andere diensten

PSYCHISCHE INTERVENTIES
FIT ANALYSE
VITALITEITSKERMIS
WERKPLEKONDERZOEK
DUURZAAM INZETBAARHEIDSONDERZOEK
LOOPBAANBEGELEIDING

“Uw organisatie duurzaam inzetbaar, voor nu en voor later”