Onze diensten

Vitaliteitskermis

Wij helpen u graag verder.

Wilt u medewerkers op een laagdrempelige manier in aanraking laten komen met vitaliteit en gezondheid? Probeer dan de Vitaliteitskermis. Hiermee trekt u op een speelse manier de aandacht van uw medewerkers. Een gegarandeerd succes!

Maak met de Vitaliteitskermis vitaliteit bespreekbaar op een leuke, laagdrempelige en luchtige manier. Dit betekent geen vitaliteitscoaches, oneindige sportschema’s of moeilijke teksten, maar samen kijken naar de vitaliteitswensen en -onderwerpen van de medewerkers binnen de organisatie. Denk hierbij aan sport, voeding, overgewicht en geestelijke gezondheid. Wij geloven niet in de algemene standaard oplossingen: ieder mens is uniek en heeft een totaal andere vitaliteitsbeleving.

De Vitaliteitskermis bij u op locatie

Met de Vitaliteitskermis zet uw medewerker zelf aan het denken over hun eigen vitaliteit en enthousiasmeert u hen. De fysieke kermis op slechts 9m2 is een eyecatcher op uw locatie! Heeft u deze ruimte niet? Dan kunnen wij ook de Vitaliteitskermis aanbieden in de vorm van een workshop.

De Vitaliteitskermis in de vorm van een workshop

Dat kan! De online workshop ‘Vitaliteitskermis’…

  • geeft medewerkers inzicht in de diverse domeinen van vitaliteit.
  • voorziet medewerkers op een luchtige en laagdrempelige manier van tips en handvatten om de eigen vitaliteitswensen in kaart te brengen en aan te pakken.

Bekijk ook de andere diensten

PSYCHISCHE INTERVENTIES
FIT ANALYSE
VITALITEITSKERMIS
WERKPLEKONDERZOEK
DUURZAAM INZETBAARHEIDSONDERZOEK
LOOPBAANBEGELEIDING

“Jouw organisatie duurzaam tewerkstellen, voor nu en voor later”